Επικοινωνία

Πληροφορίες

Στην Support Informatics σχεδιάζουμε και αναπτύσουμε δυναμικές responsive  ιστοσελίδες & ηλεκτρονικά καταστήματα χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους βασιμένα σε έτοιμα πλήρως παραμετροποιήσιμα θέματα. Σε συνεργασία με τον πελάτη προσαρμόζουμε την τελική εικόνα της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος στο ύφος της επιχείρησης του και καλύπτουμε όλες τις ανάγκες, επίσης αναλαμβάνουμε την συντήρηση και υποστήριξή τους μέτα την ολοκλήρωσή τους. Επίσης αναλαμβάνουμε να συνεχίσουμε την ανάπτυξη της υπάρχουσας ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος σας αρκεί να είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο σε μία από τις δημοφιλείς πλατφόρμες CMS και φυσικά αναλαμβάνουμε την τεχνική υποτήριξη και συντήρηση του ήδη κατασκευασμένου ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) σας ή την ιστοσελίδα σας με τις ίδιες προυποθέσεις.

Τέλος προσφέρουμε υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων  αλλά και Βελτισοποιήση τους (SEO).

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και πώς μπορουμε να σας βοηθήσουμε.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

Επικοινωνήστε μαζί μου στα παρακάτω στοιχεία
Contact Form webpages & e-shops