Ιστοσελίδες & e-shop ΑΜΕΑ

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων (SEO)

Κακά τα ψέματα όταν αποφασίζουμε να αποκτήσουμε μια ιστοσελίδα το κάνουμε γιατι θέλουμε να προσελκύσουμε πελάτες στην επιχείρησή μας.
Θέλουμε μέσω της παρουσίας μας στο διαδύκτιο και την δημιουργία μίας ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσουμε τη δουλειά σας στους χιλιάδες επισκέπτες που βρίσκονται συνδεδεμένοι σε αυτό. Δεν έχει κανένα νόημα αν την ιστοσελίδα σας την επισκεπτονται μόνο συγγενείς και φίλοι!
Λοιπόν θεωρητικά με την δημιουργία μιας ιστοσελίδας για την επιχείρηση μας όλοι έχουν προσβαση σε αυτή και είναι δυνατόν να την επισκευτούν όλοι οι χρήστες από όλο τον κόσμο.
Φανταστήτε το σαν να ανοίγουμε ενα κατάστημα στον ποιο πολυσύχναστο δρόμο της μεγαλύτερηςπόλης του κόσμου, μόνο που κανείς δεν ξέρει ούτε ότι υπάρχει αλλά δεν ξέρει και πώς να το βρεί

H Google, Bing και οι υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης είναι αυτές που αναλαμβάνουν να εμφανίσουν στους υποψήφιους πελάτες σας  αυτό που προσφέρετε την ώρα που το αναζητούν.
Φυσικά με κάθε αναζήτηση οι μηχανές θα εμφανίσουν εκατοντάδες αποτελέσματα και βεβαια ο υποψήφιος πελάτης σας δε θα τα διαβάσει όλα, συνήθως θα αρκεστεί στα πρώτα 5-20 αποτελέσματα (1η με 2η σελίδα αποτελεσμάτων). Οι στατιστικές λένε ότι αν δεν βρει αυτό που ψάχνει στα πρώτα 20 αποτελέσματα, θα ψάξει ξανά χρησιμοποιόντας διαφορετικές λέξεις-κλειδιά.

Πώς μπορώ να προσελκύσω στην ιστοσελίδα μου τους κατάλληλους επισκέπτες;
Χρησιμοποιήσε την υπηρεσία της Support Informatics για βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO)

Στην Support Informatics έχουμε ετοιμάσει τρία πακέτα βελτιστοποίησης ιστοσελίδων (seo) με τα χαρακτηριστικά που θα δείτε παρακάτω.

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε μαζί την λύση που τις καλύπτει

Έχουμε σχεδιάσει τρία πακέτα εργασιών βελτιστοποιησεις Ιστοσελίδων (SEO) με τις βασικές - αρχικές εργασίες που πρέπει να που πρέπει να γίνουν για την κατάταξη της κάθε Ιστοσελιδας στις μηχανές αναζήτησης. Στις εργασίες που θα γίνουν περιλαμβάνεται και η εγκατάσταση εργαλίων για την παρακολούθηθη και βαθμολογιση του SEO ανα σελίδα στην ιστοσελίδα σας καθώς και η σύνδεση με Google Analytics,  και Bing Webmaster tools και αμεση σύνδεση με την δημιουργία κλειδιού API.Πέρα του χρονικού αυτού διαστήματος μπορουμε να συζητήσουμε μία ποιο μακροχρόνια συνεργασία στα πλαίσια ενός προγραμματος συντήρησης υποστήριξης Ιστοσελίδας με εργασίες SEO.

Τα παρακάτω πακέτα είναι αποκλειστικά και μόνο για Ιστοσελίδες και οχι για ηλεκτρονικά καταστήματα για τα οποία το SEO είναι κατα παραγγελία και εξαρτάτε εκτός απο τον αριθμό λέξεων και απο το σύνολο των προιόντων που περιλαμβάνουν

 • Ανάλυση Ιστοσελίδας
 • Ανάλυση Λέξεων-Κλειδιών
 • Ανάλυση Ανταγωνισμού
 • On Page Βελτιστοποίηση
 • Ανάλυση Κεφαλίδας (Header Tag)
 • Επανεγγραφή Περιεχομένου
 • Επανεγγραφή SEO Friendly URL
 • Βελτιστοποίηση Φωτογραφιών
 • Δημιουργία Sitemaps
 • Εγκατάσταση προσθετου SEO με σύνδεση των Λογαριασμών Google Analytics και Webmaster Tool
 • Off Page Βελτιστοποίηση
 • Καταχώρηση Σε Search Engine
 • Canonicalization
 • Δημιουργία και σύνδεση με Google Analytics
 • Σύνδεση με Bing Webmaster Tool
Χαρακτηριστικά Starter mediator advanced
Λέξεις κλειδία
τρείς (3)
Πέντε (5)
Δέκα (10)
Τιμή
270 €
370 €
470 €

Τα πακέτα που σχεδιάσαμε είναι για εργασίες ενός μήνα.Στην διάρκεια του θα γίνουν οι εργασίες που περιγράφουμε παραπάνω και για τις λέξεις κλειδία του πακέτου που θα επιλέξετε. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ και η πληρωμή τους είναι ως εξής : 50% προκαταβολή, 50% στις 20 ημέρες από την ημερομηνία έναρξης των εργασιών και με την ολοκλήρωση τους εξοφλείτε το ΦΠΑ και εκδίδονται τα απαραίτητα παραστατικά.

Αν σας ενδιαφέρουν οι προτάσεις μας ή ακόμη και εάν δεν σας καλύπτουν συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνησουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε την λύση που θα σας καλύψει μαζί.

Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Contact Form