Συντήρηση Υποστήριξη Webpages

Συντήρηση-Υποστήριξη e-Shop

Συντήρηση Ηλεκτρονικών καταστημάτων

Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και όσοι ασχολούνται με αυτό γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η σωστή λειτουργία του, όχι μόνο από την πλευρά της συνεχούς ενημέρωσης με νέους κωδικούς και των τιμών τους αλλά και του ίδιου πυρήνα που υποστηρίζει την λειτουργία του. Για αυτό εμεις στην Support Informatics ετοιμάσαμε προγράμματα για την Συντήρηση-Υποστήριξη e-Shop

Η συντήρηση λοιπόν είναι πολύ σημαντική  και είναι απαραίτητο να γίνεται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα για να διασφαλίσει τη σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία τους. Ένα καινούργιο ηλεκτρονικό κατάστημα όπως και μια καινούργια ιστοσελίδα λειτουργούν άψογα μόλις ολοκληρωθούν, για να συνεχίσουν όμως να λειτουργούν το ίδιο καλά και στο μέλλον πρέπει να φροντίσουμε για την τακτική συντήρησή τους (όπως ακριβώς κάνουμε με τα τακτικά service του αυτοκινήτου μας).

Το καλό με την κατασκευή δυναμικών e-shop που είναι κατασκευασμένες σε πλατφόρμες CMS και ιδιαίτερα σε Woo commerce είναι ότι με λίγο κόπο και φυσικά αποκτώντας κάποιες γνώσεις μπορείτε και εσείς να κάνετε μια σχετική συντήρηση και να κρατάτε την ιστοσελίδα σας ενήμερη. Αν όμως δεν έχετε τον χρόνο ή αν θέλετε να γίνετε αυτό από έναν επαγγελματία τότε η Support Informatics μπορεί να αναλάβει, ακόμη και για ιστοσελίδες που δεν κατασκεύασε η ίδια.

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση ηλεκτρονικών καταστημάτων που είναι κατασκευασμένα σε όλες τις δημοφιλείς CMS πλατφόρμες  μέσω των συνδρομητικών υπηρεσιών που έχουμε δημιουργήσει για την Συντήρηση-Υποστήριξη e-Shop

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις ανάγκες του ηλεκτρονικού καταστήματος που διατηρείται.

    • Αναλαμβάνουμε την συντήρηση του e-Shop σας μετά το πέρας κατασκευής της ακόμη και αν δεν έχει γίνει από εμάς αρκεί να είναι σε κάποια απο τις δημοφιλείς πλατφόρμες CMS

Το μεγάλο πλεονέκτημα του να έχεις ένα e-shop κατασκευασμένo σε πλατφόρμα CMS είναι ότι δεν εξαρτάσαι από κανένα και μπορείς με τις κατάλληλες γνώσεις και φυσικά τον απαιτούμενο χρόνο να συνεχίσεις την ανάπτυξη και υποστήριξη του ο ίδιος. Τις περισσότερες φορές βέβαια ως επιχειρηματίας αυτό δεν είναι δυνατο γιατί ο χρόνος σου είναι αποκλειστικά αφιερωμένος για την ανάπτυξη της επιχείρησης σου.

Για αυτό εμείς στην Support Informatics αναλαμβάνουμε την Συντήρηση-Υποστήριξη e-Shop για εσας η τε έχουμε κατασκευάσει εμείς το ηλεκτρονικό κατάστημά σας η τε όχι. Όλες τις νέες ιδέες σας τα κείμενα που θέλετε να προσθέσετε τις φωτογραφίες αλλά και νέες ενότητες ή δραστηριότητες τα αναλαμβάνουμε εμείς για εσάς.

Όλα τα παραπάνω πρέπει να γίνονται και η ιστοσελίδα – ηλεκτρονικό κατάστημα να ενημερώνεται συχνα γιατι είναι το μέσω επικοινωνίας της επιχήρησή σας με τους πελάτες σας Συνεπώς το να ενημερώνετε  με νέο υλικό και να προσθέτετε καινουργιες ενότητες εξασφαλίζετε ότι οι χρήστες θα μπορούν να βρίσκουν τις πιο  έγκυρες πληροφορίες για το κατάστημα και την επιχείρησή σας, φυσικό και ηλεκτρονικό.

Η Google, και γενικά όλες μηχανές αναζήτησης θεωρούν  τις ιστοσελίδες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα που ενημερώνονται συχνά σημαντικότερες σε σχέση  με αυτές που παραμένουν αμετάβλητες για μεγάλα χρονικα διαστήματα.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για Συντήρηση-Υποστήριξη e-Shop και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις ανάγκες του ηλεκτρονικού καταστήματος που διατηρείτε. Στα πλαίσια ενός προγράμματος Συντήρηση-Υποστήριξη e-Shop του ηλεκτρονικού καταστήματος  σας μπορούμε να συζητήσουμε και την δυνατότητα Βελτιστοποίησης της (SEO), κάντε click εδώ να δείτε τι προσφέρουμε

Εργασίες συντήρησης e Shop

Εργασίες Συντήρησης Περιγραφή Εργασίας
Αντίγραφα ασφαλείας
Δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας σε ασφαλές σύστημα offline server.Για τις Ιστοσελίδες που είναι κατασκευασμενες σε WordPress εγκαθιστούμε πρόσθετο δημιουργίας Backup και το προγραμματίζουμε να δημιουργεί τουλάχιστον δύο αντίγραφα ασφαλείας τα οποία αποθηκεύονται στο google drive
Ενημέρωση CMS πλατφόρμας
Οταν έχεις μια δυναμική Ιστοσελίδα κατασκευασμένη σε μία πλατφόρμα CMS πρέπει να παρακολουθεις κάθε πότε βγαίνουν νέες εκδόσεις και να ενημερώνεις τον πυρήνα της. Εγκαθιστουμε όλες τια απαραίτητες νέες εκδόσεις της πλατφόρμα για την σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας σας.
Συντήρηση Βασης δεδομένων και βελτιστοποιηση
Εγκατάσταση πρόσθετης λειτουργίας και προγγραμματισμός της για τον καθαρισμό της προσωρινής μνήμης της ιστοσελίδας, βελτιστοποιηση της βάσης δεδομένων, καθαρισμος απο σκουπιδια, συμπίεση νέων και παλαιότερων φωτογραφιών όπου αυτό είναι αναγκαίο.
Ενημέρωση πρόσθετων
Ενημέρωση των πρόσθετων που υπάρχουν στην ιστοσελίδα σας για να λειτουργεί στην εντέλεια και να αποφευχθούν φαινομενα σπασμένων link ή δυσλειτουργιών από τους επισκεπτες σας. Επίσης μη ενημερωμένα προσθετα μπορει να γίνουν αιτία για κενά ασφαλειας και πιθανές επιθέσεις απο Hacker.
Βελτιστοποίηση γραφικών και φωτογραφιών ιστοσελίδας
Προσθήκη λειτουργίας για την βελτιστοποιηση των φωτογραφιών και μετατροπή του σε νέας τεχολογίας τύπων πολυμέσων για την καλύτερη διαχείρηση απο τα προγράμματα περιήγησης (browser) και βελτίωση ταχύτητας της ιστοσελίδα σας
Ασφάλεια Ιστοσελίδας
Εγκατάσταση πρόσθετης λειτουργίας ασφαλείας και προγραμματισμός της για να σας προστατεύει από επιθέσεις spam, bots και άλλες κακόβουλες ενέργειες

Συνδρομητικά προγράμματα Τεχνικής Υποστήριξης :

Για κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε αλλά και σελίδες που κατασκευάστηκαν από άλλους σε WordPress προσφέρουμε τεχνική υποστήριξης που περιλαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας πλατφόρμας/πρόσθετων, εβδομαδιαίο back up ιστοσελίδας εκτός server (στο Google drive), επίλυση τεχνικών προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν όπως κακόβουλες επιθέσεις, down time, κ.α. Σε διαφορετική περίπτωση η τεχνική υποστήριξη θα παρέχεται κατά περίπτωση και θα κοστολογείται ανάλογα με την φύση του προβλήματος.

 • 3μηνη τεχνική υποστήριξη 150€
 • 6μηνη τεχνική υποστήριξη 240€
 • Ετήσια τεχνική υποστήριξη 360€
    • Αναλαμβάνουμε την υποστήριξη του e-Shop σας μετά το πέρας κατασκευής της ακόμη και αν δεν έχει γίνει από εμας αρκεί να είναι σε κάποια απο τις δημοφιλείς πλατφόρμες CMS.
    • Η υπηρεσία υποστήριξη ηλεκτρονικών καταστημάτων δεν περιλαμβάνει τον ανασχεδιασμό ή την ανακτασκευή τους.

Επικοινωνία

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας

Contact Form