Συντήρηση-Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Συντήρηση Ιστοσελίδων

Η συντήρηση ιστοσελίδων είναι πολύ σημαντική για την σωστή λειτουργία των ιστοσελίδων και είναι απαραίτητο να γίνεται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα για να διασφαλίσει τη σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία τους. Μία καινούργια ιστοσελίδα λειτουργεί αψογα μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή της για να συνεχίσει όμως να λειτουργεί το ιδιο καλά και στο μέλλον πρέπει να φροντίσουμε για την τακτική συντήρησή της (οπως ακριβώς κάνουμε με τα τακτικά service του αυτοκινήτου μας).

Το καλό με την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων που είναι κατασκευασμένες σε πλατφόρμες CMS είναι ότι με λίγο κόπο και φυσικά αποκτόντας κάποιες γνώσεις μπορείτε και εσείς να κάνετε μια σχετική συντήρηση και να κρατάτε την ιστοσελίδα σας ενήμερη. Αν όμως δεν εχετε τον χρόνο ή αν θέλετε να γίνετε αυτό απο εναν επαγγελματία τότε η Support Informatics μπορει να αναλάβει, ακόμη και για ιστοσελίδες που δεν κατασκευασε η ίδια.

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση ιστοσελίδων που είναι κατασκευασμένες σε όλες τις δημοφιλείς CMS πλατφορμες 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις ανάγκες της ιστοσελίδα σας.

Εργασίες συντήρησης Ιστοσελίδων

Εργασίες Συντήρησης Περιγραφή Εργασίας
Αντίγραφα ασφαλείας
Δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας σε ασφαλές σύστημα offline server.Για τις Ιστοσελίδες που είναι κατασκευασμενες σε WordPress εγκαθιστούμε πρόσθετο δημιουργίας Backup και το προγραμματίζουμε να δημιουργεί τουλάχιστον δύο αντίγραφα ασφαλείας τα οποία αποθηκεύονται στο google drive
Ενημέρωση CMS πλατφόρμας
Οταν έχεις μια δυναμική Ιστοσελίδα κατασκευασμένη σε μία πλατφόρμα CMS πρέπει να παρακολουθεις κάθε πότε βγαίνουν νέες εκδόσεις και να ενημερώνεις τον πυρήνα της. Εγκαθιστουμε όλες τια απαραίτητες νέες εκδόσεις της πλατφόρμα για την σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας σας.
Συντήρηση Βασης δεδομένων και βελτιστοποιηση
Εγκατάσταση πρόσθετης λειτουργίας και προγγραμματισμός της για τον καθαρισμό της προσωρινής μνήμης της ιστοσελίδας, βελτιστοποιηση της βάσης δεδομένων, καθαρισμος απο σκουπιδια, συμπίεση νέων και παλαιότερων φωτογραφιών όπου αυτό είναι αναγκαίο.
Ενημέρωση πρόσθετων
Ενημέρωση των πρόσθετων που υπάρχουν στην ιστοσελίδα σας για να λειτουργεί στην εντέλεια και να αποφευχθούν φαινομενα σπασμένων link ή δυσλειτουργιών από τους επισκεπτες σας. Επίσης μη ενημερωμένα προσθετα μπορει να γίνουν αιτία για κενά ασφαλειας και πιθανές επιθέσεις απο Hacker.
Βελτιστοποίηση γραφικών και φωτογραφιών ιστοσελίδας
Προσθήκη λειτουργίας για την βελτιστοποιηση των φωτογραφιών και μετατροπή του σε νέας τεχολογίας τύπων πολυμέσων για την καλύτερη διαχείρηση απο τα προγράμματα περιήγησης (browser) και βελτίωση ταχύτητας της ιστοσελίδα σας
Ασφάλεια Ιστοσελίδας
Εγκατάσταση πρόσθετης λειτουργίας ασφαλείας και προγραμματισμός της για να σας προστατεύει από επιθέσεις spam, bots και άλλες κακόβουλες ενέργειες

Αυτές είναι μερικές από τις εργασίες που μπορούμε να κάνουμε οταν αναλαμβάνουμε την συντήρηση της ιστοσελίδα σας επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα για να βρούμε μαζί τι ακριβώς χρειάζεστε.

    • Αναλαμβάνουμε την συντήρηση της ιστοσελίδα σας μετά το πέρας κατασκευής της ακόμη και αν δεν έχει γίνει από εμάς αρκεί να είναι σε κάποια απο τις δημοφιλείς πλατφόρμες CMS

Συνδρομητικά προγράμματα Τεχνικής Υποστήριξης :

Για κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε αλλά και σελίδες που κατασκευάστηκαν από άλλους σε WordPress προσφέρουμε τεχνική υποστήριξης που περιλαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας πλατφόρμας/πρόσθετων, εβδομαδιαίο back up ιστοσελίδας εκτός server (στο Google drive), επίλυση τεχνικών προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν όπως κακόβουλες επιθέσεις, down time, κ.α. Σε διαφορετική περίπτωση η τεχνική υποστήριξη θα παρέχεται κατά περίπτωση και θα κοστολογείται ανάλογα με την φύση του προβλήματος.

 • 3μηνη τεχνική υποστήριξη 150€
 • 6μηνη τεχνική υποστήριξη 240€
 • Ετήσια τεχνική υποστήριξη 360€

WordPress

Joomla

Drupal

Το μεγάλο πλεονέκτημα του να έχεις μία ιστοσελίδα κατασκευασμένη σε πλατφόρμα CMS είναι ότι δεν εξαρτάσαι από κανένα και μπορείς με τις κατάληλες γνώσεις και φυσικά τον απαιτούμενο χρόνο να συνεχίσεις την ανάπτυξη και υποστήριξη της ο ίδιος. Τις περισσότερες φορές βέβαια ως επιχειρηματίας αυτό δεν είναι δυνατο γιατι ο χρόνος σου είναι αποκλειστικά αφιερωμένος για την ανάπτυξη της επιχείρησης σου.

Για αυτό εμείς στην Support Informatics αναλαμβάνουμε αυτό το κομμάτι για εσας η τε έχουμε κατασκευάσει εμείς την ιστοσελίδα σας η τε όχι. Όλες τις νέες ιδέες σας τα κείμενα που θέλετε να προσθεσετε τις φωτογραφίες αλλα και νέες ενότητες ή δραστηριότητες τα αναλαμβάνουμε εμείς για εσας.

Όλα τα παραπάνω πρέπει να γίνονται και η ιστοσελίδα να ενημερώνεται συχνα γιατι είναι το μέσω επικοινωνίας της επιχήρησή σας με τους πελάτες σας Συνεπώς το να ενημερώνουμε την ιστοσελίδα με νέο υλικό εξασφαλίζετε ότι οι χρήστες θα μπορούν να βρίσκουν τις πιο  έγκυρες πληροφορίες για την επιχείρησή σας.

Η Google, και γενικά όλες μηχανές αναζήτησης θεωρούν  τις ιστοσελίδες που ενημερώνονται συχνά σημαντικότερες σε σχέση  με αυτές που παραμένουν αμετάβλητες για μεγάλα χρονικα διαστήματα.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις ανάγκες της ιστοσελίδα σας.

Εργασίες υποστήριξης Ιστοσελίδων

Εργασίες Υποστήριξης Περιγραφή Εργασίας
Προσθήκη νέων κειμένων
Ενημερώνουμε το blog της ιστοσελίδα σας με νέα κείμενα και τις φωτογραφίες τους και τα κοινοποιούμε στους λογαριασμους σας στα Social Media.
Αναπροσαρμογή παλαιότερων κειμένων
Αναπροσαρμόζουμε τα παλαιότερα κείμενα της ιστοσελίδας αναλογα με τις επιθυμίες σας και ανανεώνουμε τις φωτογραφίες τους
Προσθήκη νέων φωτογραφιών
Προσθέτουμε νέες φωτογραφίες στην ιστοσελίδα σας εκει που θα μας υποδείξετε εσείς
Προσθήκη νέων ενοτήτων
Δημιουργούμε νέες ενότητες για την ιστοσελίδα εφόσον αυτό κρίνετε απαραίτητο μαζί με τα κείμενα και τις φωτογραφίες τους ενημερώνονται και τα μενου της
Προσθήκη νέων λειτουργιών
Προσθήκη νέων λειτουργιών

Αυτές είναι μερικές από τις εργασίες που μπορούμε να κάνουμε οταν αναλαμβάνουμε την υποστήριξη της ιστοσελίδα σας επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα για να βρούμε μαζί τι ακριβώς χρειάζεστε. Στα πλαίσια ενός προγράμματος Συντήρησης Υποστήριξης της Ιστοσελίδας σας μπορούμε να συζητήσουμε και την δυνατότητα Βελτιστοποίσης της (SEO), κάντε click εδώ να δείτε τι προσφέρουμε.

    • Αναλαμβάνουμε την υποστήριξη της ιστοσελίδα σας μετά το πέρας κατασκευής της ακόμη και αν δεν έχει γίνει από εμας αρκεί να είναι σε κάποια απο τις δημοφιλείς πλατφόρμες CMS.
    • Η υπηρεσία υποστήριξη ιστοσελίδων δεν περιλαμβάνει τον ανασχεδιασμό ή την ανακτασκευή της.

Επικοινωνία

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας

Contact Form