Συντήρηση-Υποστήριξη e-Shop

Ανάπτυξη υπάρχουσας Ιστοσελίδας

Στην Support Informatics έχουμε δημιουργήσει την υπηρεσία “Ανάπτυξη υπάρχουσας Ιστοσελίδας” για όλους εκείνους που ενώ έχουν κατασκευάσει μία ιστοσελίδα για οποιοδήποτέ λόγο δεν συνέχισαν την αναπτυξη της, τον επανασχεδιασμό της και την συντήρηση της έτσι ώστε να συνεχίσει να αποπνέει την εικόνα της επιχείρησης τους και να δίνει επίκαιρες πληροφορίες στους επισκέπτες της από το διαδύκτιο.

Για αυτές ακριβώς τις ιστοσελίδες δημιουργήθηκε αυτή η υπηρεσία και εμείς στην Support Informatics μπορούμε να αναλάβουμε και να συνεχίσουμε την ανάπτυξη της αρκεί να είναι κατασκευασμένη σε μια απο τις δημοφιλείς πλατφόρμες CMS (WordPress, Drupal, Joomla) και όχι μόνο.

Μπορούμε να αναλάβουμε τον σχεδιασμό της από την αρχή, να δημιουργήσουμε δηλαδή μία νέα ιστοσελίδα  χρησιμοποιώντας μοντέρνα responsive θέματα, θα επαναδιατυπώσουμε τα κείμενα σας ή θα προσθέσουμε καινούργια εφόσον το επιθυμήτε, θα αλλάξουμε τις ενότητες της και τις σελίδες της και εφόσον αυτό είναι αναγκαίο θα προσθέσουμε καινουργιες.

Παραδείγματα ενοτήτων που θα μπορουσαν να προστεθουν :

Gallery :  μια συλλογή  φωτογραφίών του καταστήματος σας ή και κάποιον απο τα προιόντα σας.

Testimonials : μια ενότητα με σχόλια πελατών σας

ή ακόμη και νέες υπηρεσίες όπως να δώσετε την δυνατότητα στους πελάτες σας να κλείνουν ραντεβού μέσα απο την ιστοσελίδα σας εφόσον παρέχετε υπηρεσίες και δουλεύετε με ραντεβού (ιδανική υπηρεσία για Δικηγόρους, γιατρούς, κομμωτήρια,beauty salons κτλ ).

Θα προστεθούν όλες οι νέες δυνατοτητες που επιθυμήτε και θα σχεδιαστεί απο την αρχή για να αντικατοπτρίζει την νέα μορφή της επιχείρησης σας στα χρώματα και στην είκονα που έχετε διαλέξει.

Επίσης θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης των ήδη υπαρχοντων μηχανισμών θα προστεθουν νέοι μηχανισμοι ασφαλείας και θα εγκατασταθουν προσθετα για την αυτόματη αντιγραφή back up.

Με τις τεχνικές βελτιστοποιησης που θα χρησιμοποιηθουν για να προστεθουν νέες φωτογραφίες στην ιστοσελίδα σας (συμπιεση μεγέθους, νέοι τύποι πολυμέσων συμβατών με τους browser για γρηγορότερη εμφάνιση της ιστοσελίδας), αυτές τις ίδιες τεχνικές θα χρησιμοποιήσουμε και για οποιες απο τις παλίες φωτογραφίες θέλετε να κρατήσετε.

Θα μπορούσαμε ακόμη και να μετατρέψουμε την ιστοσελίδα σας σε ηλεκτρονικό κατάστημα (eShop). Δείτε εδώ μερικές απο τις προτάσεις μας για την δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Αυτές αλλα και πολλές άλλες δυνατότητες μπορούν να προστεθούν στην υπάρχουσα ιστοσελίδα σας συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να δούμε τι ακριβώς χρειάζεστε και να το κάνουμε μαζί πραγματικότητα

Μετά την ολοκλήρωση του επανασχεδιασμου και κατασκευής της υπάρχουσας ιστοσελίδα σας και για να παραμείνει σύγχρονη και ενημερωμένη μπορύμε να συζητήσουμε μια συνεργασία για την τεχνική υποστήριξη – συντήρηση της νέας πλέον ιστοσελίδα σας. Περισσότερες πληροφορίες για Συντήρηση-Υποστήριξη Ιστοσελίδων που προσφέρουμε μπορείτε να δείτε κάνοντας click στον παραπάνω σύνδεσμο. Επίσης θα μπορούσαμε να συζητήσουμε την πιθανότητα να εντάξουμε και υπηρεσίες Βελτιστοποίησης (SEO) του ηλεκτρονικού καταστήματος σας. Κάντε click εδώ για να δείτε τι προσφέρουμε.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος που και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε την ανάπτυξη την ιστοσελίδα σας

Επικοινωνία

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας

Contact Form