Ανάπτυξη υπάρχουσας Ιστοσελίδας

Ανάπτυξη υπάρχων eshop

Στην Support Informatics εκτός από την κατασκευή Ιστοσελίδων και την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων αναλαμβάνουμε την περαιτέρω ανάπτυξη υπαρχόντων eshop αρκεί βέβαια να είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σε κάποια απο τις δημοφιλείς πλατφόρμες CMS όπως η Woo commerce του WordPress

Στην Support Informatics έχουμε δημιουργήσει την υπηρεσία “Ανάπτυξη υπάρχων eshop” για όλους εκείνους που ενώ έχουν κατασκευάσει ένα eshop για οποιοδήποτέ λόγο δεν συνέχισαν την αναπτυξη του, τον επανασχεδιασμό του και την συντήρηση του έτσι ώστε να συνεχίσει να αποπνέει την εικόνα της επιχείρησης τους και να δίνει επίκαιρες πληροφορίες στους επισκέπτες του από το διαδύκτιο ή για εκείνους που ενώ δημιούργησαν e-shop αυτό είναι ανενεργό ήτε γιατί απογοητεύτικά ήτε γιατί οι υποχρεώσεις του φυσικού καταστήματος δεν τους άφηνε τον απαραίτητο χρόνο να ασχοληθούν και με το ηλεκτρονικό.

Για αυτά ακριβώς τα eshop δημιουργήθηκε αυτή η υπηρεσία και εμείς στην Support Informatics μπορούμε να αναλάβουμε και να συνεχίσουμε την ανάπτυξη τους αρκεί να είναι κατασκευασμένα σε μια από τις δημοφιλείς πλατφόρμες CMS (WordPress, Drupal, Joomla) και όχι μόνο.

Μπορούμε να αναλάβουμε τον σχεδιασμό του από την αρχή, να δημιουργήσουμε δηλαδή ενα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα  χρησιμοποιώντας μοντέρνα responsive θέματα, θα επαναδιατυπώσουμε τα κείμενα σας ή θα προσθέσουμε καινούργια εφόσον το επιθυμείτε, θα αλλάξουμε τις ενότητες της και τις σελίδες του και εφόσον αυτό είναι αναγκαίο θα προσθέσουμε καινούργιες.

Δημιουργία νέων κατηγοριών, προσθήκη νέων προϊόντων, αλλαγή τιμών, σύνδεση με νέους τρόπους πληρωμής (π.χ. Viva Wallet) σύνδεση με Skroutz ή και BestPrice αλλά και ότι άλλο χρειάζεστε είμαστε εδώ για να το πραγματοποιήσουμε.

Δημιουργία Gallery συλλογής  φωτογραφιών του φυσικού καταστήματος σας, Blog για να ενημερώνετε τους πελάτες με τα τελευταία νέα σας ,Testimonials : με σχόλια και αξιολογήσεις πελατών και τόσα άλλα.

Θα προστεθούν όλες οι νέες δυνατότητες που επιθυμείτε και θα σχεδιαστεί από την αρχή για να αντικατοπτρίζει την νέα μορφή της επιχείρησης σας στα χρώματα και στην εικόνα που έχετε διαλέξει.

Επίσης θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης των ήδη υπαρχόντων μηχανισμών θα προστεθούν νέοι μηχανισμοί ασφαλείας και θα εγκατασταθούν πρόσθετα για την αυτόματη αντιγραφή back up.

Με τις τεχνικές βελτιστοποίησης που θα χρησιμοποιηθούν για να προστεθούν νέες φωτογραφίες στην ιστοσελίδα σας (συμπίεση μεγέθους, νέοι τύποι πολυμέσων συμβατών με τους browser για γρηγορότερη εμφάνιση της ιστοσελίδας), αυτές τις ίδιες τεχνικές θα χρησιμοποιήσουμε και για οποιες από τις παλιές φωτογραφίες θέλετε να κρατήσετε.

Ένα πακέτο υπηρεσιών που μπορείτε να επιλέξετε για να προσθέσουμε για εσάς τα παρακάτω :

** Το κόστος του παρακάτω πακέτου ανέρχεται στα 1.000€ και δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ

e-Shop Update Marketing

 • Product Recommentations
  Δυνατότητα να προτείνετε συγκεκριμένα προϊόντα που θέλετε να προωθήσετε την συγκεκριμένη χρονική περίοδο στους πελάτες σας
 • Product Reviews
  Δυνατότητα αξιολόγησης των προϊόντων σας με αστεράκια (1-5) από τους πελάτες και προσθήκη σχολίων
 • Google Listing & Ads
  Δημιουργία (εφόσον δεν έχετε) και σύνδεση με Google Merchant Center για την δημοσίευση των προϊόντων σας στην Google
 • Facebook Store
  Σύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος σας με το Facebook και δημοσίευση των προϊόντων σας εκεί με δυνατότητα πώλησης τους
 • Online Chat
  Δυνατότητα σύνδεσης του eshop σας με τον Messenger του Facebook ή δημιουργία ανεξάρτητου online chate για να αυξήσετε την επαφή με τους πελάτες σας

Αυτές αλλά και πολλές άλλες δυνατότητες μπορούν να προστεθούν στο υπάρχων ηλεκτρονικό κατάστημα σας συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να δούμε τι ακριβώς χρειάζεστε και να το κάνουμε μαζί πραγματικότητα

Μετά την ολοκλήρωση του επανασχεδιασμου και κατασκευής του υπάρχων eshop σας και για να παραμείνει σύγχρονo και ενημερωμένo μπορύμε να συζητήσουμε μια συνεργασία για την τεχνική υποστήριξη – συντήρηση του νέου πλέον ηλεκτρονικού καταστήματος σας. Περισσότερες πληροφορίες για Συντήρηση-Υποστήριξη e-Shop που προσφέρουμε μπορείτε να δείτε κάνοντας click στον παραπάνω σύνδεσμο. Επίσης θα μπορούσαμε να συζητήσουμε την πιθανότητα να εντάξουμε και υπηρεσίες Βελτιστοποίησης (SEO) του ηλεκτρονικού καταστήματος σας. Κάντε click εδώ για να δείτε τι προσφέρουμε.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος που και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε την ανάπτυξη την ιστοσελίδα σας

Επικοινωνία

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας

Contact Form